Prăjituri Cu Miere De Mere Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu miere de mere. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 399 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 88 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de praf de copt, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Mini Prăjituri Cu Mere Cu Susul În Jos, Prăjituri Cu Mere Caramel Cu Susul În Jos, și Prăjituri cu mere și afine cu capul în jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți 6 (6 uncii) ramekins cu unt și distanțați-le uniform pe o foaie de copt. Împărțiți migdalele între ramekine.Curățați, miez și tăiați mărul în zaruri medii.
Așezați într-un castron mediu, nereactiv, adăugați 1 lingură de suc de lămâie și aruncați pentru a combina; pune deoparte.Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu-mare până la spumare.
Adăugați zahăr, miere și sare și amestecați pentru a combina. Gatiti, rotind tigaia ocazional, pana cand amestecul incepe sa capete o culoare caramel deschis, aproximativ 5 minute.
Adăugați restul de 1 linguriță de suc de lămâie și amestecați pentru a combina.
Așezați făina, coaja de portocală, praful de copt, scorțișoara și sarea într-un castron mediu și bateți pentru a aera și rupe orice bulgări; pus deoparte.
Așezați untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la înălțime medie până când este deschis la culoare și pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați zahăr și vanilie și continuați să bateți până se încorporează și pufos, încă aproximativ 3 minute.
Adăugați ouă pe rând, lăsând primul să se încorporeze înainte de a adăuga al doilea. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.Readuceți mixerul la viteză mică, adăugați laptele și amestecați până se încorporează.
Adăugați amestecul de făină rezervat și amestecați până se încorporează, aproximativ 30 de secunde; nu amestecați prea mult. Puneți uniform aluatul peste mere și neteziți blaturile.
Coaceți până când un tester de tort iese curat, aproximativ 35 de minute. Rulați imediat un cuțit în jurul perimetrului fiecărui tort. Folosind un prosop de bucătărie uscat pentru a prinde ramekins, inversați prăjiturile fierbinți pe farfurii de servire.
Serviți cu înghețată, dacă doriți.