Prăjituri Cu Miere De Mere Cu Susul În Jos

Prăjituri Cu Miere De Mere Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu miere de mere. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 399 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 88 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de praf de copt, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Mini Prăjituri Cu Mere Cu Susul În Jos, Prăjituri Cu Mere Caramel Cu Susul În Jos, și Prăjituri cu mere și afine cu capul în jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți 6 (6 uncii) ramekins cu unt și distanțați-le uniform pe o foaie de copt. Împărțiți migdalele între ramekine.Curățați, miez și tăiați mărul în zaruri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați într-un castron mediu, nereactiv, adăugați 1 lingură de suc de lămâie și aruncați pentru a combina; pune deoparte.Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu-mare până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați zahăr, miere și sare și amestecați pentru a combina. Gatiti, rotind tigaia ocazional, pana cand amestecul incepe sa capete o culoare caramel deschis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați restul de 1 linguriță de suc de lămâie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1
Așezați făina, coaja de portocală, praful de copt, scorțișoara și sarea într-un castron mediu și bateți pentru a aera și rupe orice bulgări; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Așezați untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la înălțime medie până când este deschis la culoare și pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Adăugați zahăr și vanilie și continuați să bateți până se încorporează și pufos, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați ouă pe rând, lăsând primul să se încorporeze înainte de a adăuga al doilea. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.Readuceți mixerul la viteză mică, adăugați laptele și amestecați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Adăugați amestecul de făină rezervat și amestecați până se încorporează, aproximativ 30 de secunde; nu amestecați prea mult. Puneți uniform aluatul peste mere și neteziți blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6
Coaceți până când un tester de tort iese curat, aproximativ 35 de minute. Rulați imediat un cuțit în jurul perimetrului fiecărui tort. Folosind un prosop de bucătărie uscat pentru a prinde ramekins, inversați prăjiturile fierbinți pe farfurii de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Serviți cu înghețată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista