Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu miere de mere. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 399 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 88 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de praf de copt, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Mini Prăjituri Cu Mere Cu Susul În Jos, Prăjituri Cu Mere Caramel Cu Susul În Jos, și Prăjituri cu mere și afine cu capul în jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți 6 (6 uncii) ramekins cu unt și distanțați-le uniform pe o foaie de copt. Împărțiți migdalele între ramekine.Curățați, miez și tăiați mărul în zaruri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Căpșuni La Picior
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați într-un castron mediu, nereactiv, adăugați 1 lingură de suc de lămâie și aruncați pentru a combina; pune deoparte.Topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu-mare până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați zahăr, miere și sare și amestecați pentru a combina. Gatiti, rotind tigaia ocazional, pana cand amestecul incepe sa capete o culoare caramel deschis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare Caramel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați restul de 1 linguriță de suc de lămâie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1
Așezați făina, coaja de portocală, praful de copt, scorțișoara și sarea într-un castron mediu și bateți pentru a aera și rupe orice bulgări; pus deoparte.
Așezați untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la înălțime medie până când este deschis la culoare și pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați zahăr și vanilie și continuați să bateți până se încorporează și pufos, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Adăugați ouă pe rând, lăsând primul să se încorporeze înainte de a adăuga al doilea. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.Readuceți mixerul la viteză mică, adăugați laptele și amestecați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
5
Adăugați amestecul de făină rezervat și amestecați până se încorporează, aproximativ 30 de secunde; nu amestecați prea mult. Puneți uniform aluatul peste mere și neteziți blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane Salvatoare
6
Coaceți până când un tester de tort iese curat, aproximativ 35 de minute. Rulați imediat un cuțit în jurul perimetrului fiecărui tort. Folosind un prosop de bucătărie uscat pentru a prinde ramekins, inversați prăjiturile fierbinți pe farfurii de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată