Prăjituri Cu Halibut
Această rețetă servește 16. O porție conține 118 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă $1.18 pe portie cade în bugetul dvs., prăjituri Halibut ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați margarină fără lactate, sare și piper, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 79 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), Ceapa-Topped cartofi & Rutabaga prăjituri (Neeps și Tattie prăjituri), și Prăjituri cu cremă de vanilie, prăjituri de vacanță ușoare și pufoase.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita usor sarata pana se inmoaie.
Scurgeți și transferați într-un castron mare.Puneți cartofii și lăsați-i să se răcească ușor.În timp ce cartofii se răcesc, topiți margarina într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa verde și gătiți timp de 3 până la 4 minute, sau până se înmoaie.
Scoateți ceapa, adăugați halibutul și gătiți până când este opac, rupând peștele în bucăți în timp ce gătiți.
Adăugați ceapa verde și halibutul, împreună cu orice margarină rămasă din tigaie, la cartofi.
Adăugați oul bătut și 2 linguri de mămăligă. Se condimentează cu sare și piper, după gust.Formați amestecul în 16 prăjituri (2-1/2 inci lățime) folosind o porție de 1/4 cană pentru a forma fiecare tort.
Presărați mămăliga rămasă pe o farfurie mare și acoperiți ușor prăjiturile de pește în mămăligă.
Încălziți un strat subțire de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați prăjiturile de pește în loturi, gătind aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte, până se rumenesc și se fierb.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.