Prăjituri Cu Fructe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile cu prăjituri cu fructe. O porție conține 101 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 60 și costă 25 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, zahăr brun, stafide și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Mai Bine-Decât-Fruitcake Cookie-Uri, Prăjituri Cu Fructe, și Prăjituri Cu Fructe.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați tulpinile tari ale smochinelor cu foarfece sau un cuțit mic și tocați gros smochinele. Într-un castron mediu, combinați smochinele, stafidele, cireșele, caisele, mierea, sherry, sucul de lămâie, nucile pecan și un vârf de sare. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea peste noapte la temperatura camerei.
În vasul unui mixer electric echipat cu atașamentul cu palete, cremă untul, cuișoarele, zahărul superfin și zahărul brun la viteză medie până la netezire, aproximativ 3 minute. Cu mixerul la viteză mică, adăugați oul și amestecați până se încorporează. Cu mixerul încă scăzut, adăugați încet făina și 1/4 linguriță de sare doar până când sunt combinate. Nu se amestecă peste!
Adăugați fructele și nucile, inclusiv orice lichid din castron.
Împărțiți aluatul în jumătate și așezați fiecare jumătate pe marginea lungă a unei bucăți de pergament sau hârtie cerată de 12 x 18 inci.
Rotiți fiecare jumătate într-un buștean, cu grosimea de 1 1/2 până la 1 3/4 inci, făcând o rolă lungă de 18 inci. Refrigerați aluatul timp de câteva ore sau până când este ferm.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați buștenii în felii groase de 1/2 inci.
Așezați feliile la o distanță de 1/2 inci pe tigăi de foi negrease și coaceți timp de 15 până la 20 de minute, până când sunt ușor aurii.