Fasole roșie și prăjituri de orez este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 217 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, piper măcinat, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Încercați Prăjituri cu fasole roșie și orez, Prăjituri cu fasole neagră și orez brun, și Orez de susan și prăjituri de fasole Adzuki cu sos Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul in apa conform indicatiilor de pe ambalaj. Între timp, așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți cu sucitor sau ciocan de carne (sau zdrobiți în robotul de bucătărie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale
Apă
Carne
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tenderizer De Carne
Pungi Ziploc
știft De Rulare
2
Într-un castron mare, așezați fasolea; mash cu masher de cartofi sau furculiță. Se amestecă ceapa, ardeiul gras, orezul fiert, oul, pudra de chili, chimenul, ardeiul roșu și 2 linguri de cereale. Se modelează în 8 chiftele; înveliți complet chiftelele cu cerealele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Ardei Gras
Orez Fiert
Ardei Roșu
Cereale
Cartofi
Fasole
Chimen
Ceapă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Bol
3
Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit. Gatiti 4 prajituri in tigaie la foc mediu aproximativ 10 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți chiftelele din tigaie. Acoperiți și păstrați cald în timp ce gătiți chiftelele rămase.