Reteta Cajun crab și quinoa prăjituri ar putea satisface pofta Creolă în jurul valorii de 54 minute. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 340 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, carne de crab, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjituri De Crab Cajun, Torturi de Crab cu Cajun R. mul. mul. mul. mul. m, și Prăjituri de Crab cu sos de homar Cajun.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 30 de minute sau până când se înmoaie. Aruncați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgeți, apăsând pentru a îndepărta excesul de apă. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Combinați ardeiul negru, boiaua și ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ardei Roșu
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
4
Combinați iaurtul, maioneza, murăturile și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Muștar
Muraturi
Iaurt
5
Așezați crabul într-un castron mediu; se pasează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați quinoa, 1/2 linguriță amestec de condimente, jumătate din amestecul de iaurt, ardei gras și următoarele 4 ingrediente (prin albus de ou); se amestecă ușor. Împărțiți amestecul în 8 porții egale; bateți ușor într-un tort de 3 inci lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Albușuri De Ou
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Iaurt
7
Așezați pe o farfurie căptușită cu pergament. La frigider 20 de minute.
8
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
9
Periați o tigaie cu jeleu cu 1 lingură de ulei. Aranjați prăjiturile răcite pe tigaie; periați blaturile cu restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se presară cu jumătate din amestecul de piper rămas. Se fierbe 5 minute sau până se rumenesc. Întoarceți prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
11
Se periază cu ulei din tigaie; se presară cu amestecul de condimente rămas. Se fierbe 5 minute sau până se rumenesc.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.