Prăjituri cu conuri de catifea roșie
Prăjiturile cu conuri Red Velvet necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție conține 546 de calorii , 5 g de proteine și 30 g de grăsimi . Pentru 97 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ouă, cornet de înghețată cu fund plat, extract de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca desert. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 16% , ceea ce este destul de rău. Prăjiturile Red Velvet Loaf , Red Velvet Baby Cakes și Red Velvet Mini Cakes sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Inimioare roșii de zahăr, pentru decor
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Aranjați un gratar în mijlocul cuptorului. Puneți 12 conuri de înghețată cu fund plat în forme de cupcake.
Bateți făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea într-un castron mediu și lăsați deoparte.
Într-un castron mare, folosind un bătător electric de mână, cremă untul și zahărul împreună până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale si uleiul vegetal si se bate bine, apoi se adauga zara, otetul alb, extractul de vanilie si colorantul alimentar. Bateți până se omogenizează, apoi adăugați ingredientele uscate și amestecați până se omogenizează.
Împărțiți aluatul printre conurile de înghețată, umpluți până la jumătate.
Coaceți în grătarul central al cuptorului până când un tester introdus în centrul cupcake-ului iese curat, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți complet pe un grătar înainte de a îngheța.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și untul până devine omogen și cremos. Se amestecă extractul de vanilie.
Adăugați zahărul de cofetă, câte 1/2 cană, până când obțineți consistența dorită.
Înghețați blaturile cupcakes și stropiți cu inimioare roșii cu zahăr.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "