Prăjituri Cu Budincă De Lămâie Cu Zmeură
Prăjiturile cu budincă cu lămâie de zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 215 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Un amestec de zahăr granulat, cremă de tartru, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Prăjituri Cu Budincă De Lămâie Cu Zmeură, Prăjituri Triple pentru bebeluși cu lămâie cu cremă de budincă de lămâie, și Zmeură de lămâie cu capul în jos prăjituri de ceai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Set 6 ramekins (2/3 Dimensiune ceașcă) într - un 9-de 13-in. tava de copt.
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul granulat până când sunt groase și cremoase.
Bateți făina, untul, coaja de lămâie și sucul și laptele până se amestecă.
Într-un castron adânc cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou și smântâna de tartru până când albușurile țin vârfuri rigide și umede atunci când bătătorul este ridicat. Se amestecă un sfert de albușuri în amestecul de gălbenușuri până se amestecă, apoi se pliază ușor în albusurile rămase. Îndoiți ușor în jumătate de zmeură.
Puneți aluatul în ramekins.
Turnați suficientă apă fierbinte de la robinet în tava de copt pentru a intra 1. pe laturile ramekins.
Coaceți până când straturile de tort sunt setate și blaturile sunt aurii, 30 până la 35 de minute.
Scoateți ramekinele din apă; lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute.
Serviți cu mai multe fructe de pădure deasupra și un praf de zahăr pudră.
Faceți înainte: răciți etanș până la 1 zi; stratul de budincă va deveni mai distinct.