Prăjituri Cu Budincă De Lămâie Cu Zmeură

Prăjituri Cu Budincă De Lămâie Cu Zmeură
Prăjiturile cu budincă cu lămâie de zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 215 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Un amestec de zahăr granulat, cremă de tartru, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Prăjituri Cu Budincă De Lămâie Cu Zmeură, Prăjituri Triple pentru bebeluși cu lămâie cu cremă de budincă de lămâie, și Zmeură de lămâie cu capul în jos prăjituri de ceai pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Set 6 ramekins (2/3 Dimensiune ceașcă) într - un 9-de 13-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul granulat până când sunt groase și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți făina, untul, coaja de lămâie și sucul și laptele până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Într-un castron adânc cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou și smântâna de tartru până când albușurile țin vârfuri rigide și umede atunci când bătătorul este ridicat. Se amestecă un sfert de albușuri în amestecul de gălbenușuri până se amestecă, apoi se pliază ușor în albusurile rămase. Îndoiți ușor în jumătate de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți aluatul în ramekins.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Turnați suficientă apă fierbinte de la robinet în tava de copt pentru a intra 1. pe laturile ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Coaceți până când straturile de tort sunt setate și blaturile sunt aurii, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Scoateți ramekinele din apă; lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Serviți cu mai multe fructe de pădure deasupra și un praf de zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
11
Faceți înainte: răciți etanș până la 1 zi; stratul de budincă va deveni mai distinct.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista