Prăjituri Cu Budincă De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu budincă de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți garnituri: frișcă și mentă, unt, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Prăjituri Triple pentru bebeluși cu lămâie cu cremă de budincă de lămâie, Prăjituri Cu Budincă De Lămâie, și Prăjituri Cu Budincă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 2 1/2 linguri unt, 1/4 cană zahăr și coaja de lămâie la viteză medie cu un mixer electric până la crem.
Adăugați gălbenușurile de ou; bate 3 minute sau până la palid. Adăugați treptat suc de lămâie și făină, bătând până se amestecă. Adăugați încet jumătate și jumătate, bătând până se amestecă.
Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se spumează. Adăugați treptat zahărul rămas, bătând până se formează vârfuri moi; pliați în amestec de lămâie.
Întindeți restul de 2 linguri de unt uniform în 6 (6 uncii) ramekins.
Așezați ramekins într-o tigaie de 13 x 9 inci.
Turnați amestecul de lămâie uniform în fiecare ramekin.
Adăugați apă fierbinte la tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor; se răcește în baie de apă.
Îndepărtați ramekinele răcite din Baia de apă. Acoperiți și răciți 8 ore. Slăbiți prăjiturile răcite de la ramekins și inversați pe farfurii individuale de servire.