Prăjituri Cu Brânză Din New York
New York cookie-uri Cheesecake necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 226 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul granulat, coaja de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Prăjituri Cu Brânză Din New York, Lindy ' s Cheesecake – acesta este un tradițional New York City Cheesecake, și New York Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mare, amestecați împreună firimiturile de cracker graham, făina și praful de copt. Într-un castron mediu, bateți împreună untul cu zahărul brun folosind un mixer electric de mână.
Adăugați albusul de ou și bateți până se combină bine.
Se adaugă la firimiturile de cracker graham și se amestecă până se combină.
Într-un bol mediu separat, bateți împreună crema de brânză înmuiată cu zahărul granulat, gălbenușul de ou, coaja de lămâie și vanilia până se combină bine. Pune deoparte.
Folosind o lingură mică de înghețată, scoateți aluatul de prăjituri și așezați-l pe o foaie de copt antiaderentă sau tapetată cu pergament. (Dacă nu aveți o lingură de gheață, măsurați aluatul în linguri de aproximativ 2 linguri.) Aplatizați ușor, apăsând degetul mare în centrul mingii pentru a crea o formă de castron mic. Repetați cu aluatul rămas. Puneți crema de brânză în liniuțele din fursecuri.
Coaceți până când umplutura este abia setată și prăjiturile sunt ușor aurii, 12 minute. Se lasă să se răcească 5 minute pe foile de copt înainte de a le îndepărta și de a se răci complet pe un suport de sârmă.