Prăjituri Creole cu sos dulce și picant R. Moulade

Prăjituri Creole cu sos dulce și picant R. Moulade
Această rețetă servește 4. O porție conține 722 calorii, 131g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $7.67 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, gust de murături, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos Creol Remoulade, Prăjituri de Crab cu picant R. mul, și Prăjituri de Crab cu picant R. mul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pentru a pregăti prăjiturile, puneți pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până când se formează firimituri grosiere pentru a măsura 1 1/4 căni. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Combinați curcanul și următoarele 5 ingrediente (curcan prin albușuri de ou). Se amestecă pesmetul. Împărțiți amestecul de curcan în 8 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Toată TurciaToată Turcia
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați patties; gatiti 5 minute. Întoarceți chiftelele; gatiti 5 minute sau pana se rumenesc.
6
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista