Prânzul lui Ploughman ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 13. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 120g de proteine, 99G de grăsime, și un total de 1653 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Mergeți la magazin și ridicați borcan de chutney, chutney de mango, pâine crustă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 98%. Rețete similare includ Prânzul plugarului, Platoul de prânz al plugarului, și Burgerii lui Ploughman.
Instrucțiuni
1
Aranjați decorativ frunzele de smochin sau lămâie pe un platou de servire sau o tăietură. Așezați cu grijă ingredientele rămase deasupra frunzelor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați șunca într-o tigaie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Tocați usturoiul într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama de oțel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Carne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați chutney-ul, muștarul, zahărul brun, coaja de portocală și sucul de portocale și procesați până se omogenizează.