Prânz Cu Sac: Batoane Energizante De Casă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 241 calorii. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 122 ar spune că a lovit locul. Un amestec de scorțișoară măcinată, nucă de cocos, Unt de arahide natural gros și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Prânz cu sac: un B-L-T pentru iarnă, Prânz Cu Sac: Tortilla Spaniolă, și Prânz sac: salată de fasole și ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km.F. Ungeți ușor o tavă de copt de 9 x 13 inch. Am folosit o tigaie antiaderentă, dar îmi imaginez că ai putea folosi și un vas de copt Pyrex.
Folosiți spatele unei linguri de lemn pentru a amesteca siropul și untul de arahide împreună într-un castron mare până se omogenizează bine.
Într-un castron separat, amestecați împreună restul ingredientelor. Se amestecă acest amestec în amestecul de unt de arahide pentru a face un aluat uniform. Apăsați-l în tigaia pregătită. Va fi ușor lipicios, dar ar trebui să se răspândească ușor în tigaie dacă vă ungeți degetele.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Tăiați în bare cât este încă cald, dar lăsați să se răcească complet în tigaie. Înfășurați fiecare bară individual și păstrați-o într-un recipient etanș până la 1 săptămână sau congelați până la 1 lună.