Prune prăjite cu miere cu Mascarpone și fistic

Prune prăjite cu miere cu Mascarpone și fistic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prune prăjite cu miere cu Mascarpone și fistic. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 270 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de unt, prune, fistic prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Prune prăjite cu miere cu cremă Mascarpone și fragile, Prune la grătar cu Mascarpone și miere, și Tarta Mascarpone cu miere, portocale și fistic.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Într-o cratiță mică, topiți mierea și untul cu sucul de lămâie la foc moderat. Se amestecă apa de flori portocalii, dacă se utilizează. Răsturnați siropul de miere într-un castron mediu, adăugați prunele înjumătățite și aruncați pentru a acoperi bine. Aranjați prunele, tăiate cu fața în jos, într-un vas mare de copt și lingurați jumătate din siropul de miere uniform peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Prăjiți prunele timp de 15 minute, sau până când abia se înmoaie și încep să se rumenească pe fund. Întoarceți prunele și puneți peste ele siropul de miere rămas. Prăjiți prunele timp de 10 minute mai mult sau până se înmoaie, dar nu se destramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
4
Transferați prunele în farfurii și stropiți cu siropul de miere. Se acoperă cu o păpușă de mascarpone, se presară cu fisticul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista