O porție conține 249 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.57 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, ghimbir, riesling și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Arțar-ghimbir - legume prăjite cu nuci pecan, Salată verde mixtă cu prune uscate și nuci pecan prăjite, și Cozi de miel fierte cu caise uscate, prune și ghimbir confiat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aduceți vinul la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se amestecă caisele; se acoperă și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Lăsați să stea 20 de minute.
4
Scurgeți caisele într-o strecurătoare peste un castron; rezervați vinul și caisele separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
5
Combinați zahărul, ghimbirul, untul și gălbenușul de ou într-un castron. Se amestecă caisele și nucile pecan. Umpleți fiecare jumătate de prune cu aproximativ 1 1/2 lingurițe de umplutură de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Gălbenuș De Ou
Unt
Ghimbir
Nuci Pecan
Zahăr
Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Așezați prunele umplute într-un singur strat într-un vas de copt de 11 x 7 inci; turnați vin rezervat în jurul prunelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când prunele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți prunele din vas; se toarnă lichidul rămas într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; gatiti pana se usuca usor si se reduce la 1/4 cana (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Serviți jumătățile de prune cu sos și iaurt congelat.