Prune prăjite cu ghimbir și nuci pecan
O porție conține 249 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.57 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, ghimbir, riesling și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Arțar-ghimbir - legume prăjite cu nuci pecan, Salată verde mixtă cu prune uscate și nuci pecan prăjite, și Cozi de miel fierte cu caise uscate, prune și ghimbir confiat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aduceți vinul la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se amestecă caisele; se acoperă și se ia de pe foc.
Lăsați să stea 20 de minute.
Scurgeți caisele într-o strecurătoare peste un castron; rezervați vinul și caisele separat.
Combinați zahărul, ghimbirul, untul și gălbenușul de ou într-un castron. Se amestecă caisele și nucile pecan. Umpleți fiecare jumătate de prune cu aproximativ 1 1/2 lingurițe de umplutură de caise.
Așezați prunele umplute într-un singur strat într-un vas de copt de 11 x 7 inci; turnați vin rezervat în jurul prunelor.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când prunele sunt fragede.
Scoateți prunele din vas; se toarnă lichidul rămas într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; gatiti pana se usuca usor si se reduce la 1/4 cana (aproximativ 5 minute).
Serviți jumătățile de prune cu sos și iaurt congelat.