Prunele piperate cu gheață de migdale sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 414 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, zahăr tos, lapte plin de grăsimi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Prune Prăjite, Prune Brandy, și Prune De Zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face gheața de migdale, puneți laptele într-o tigaiecu migdalele măcinate și zahărul și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 2-3 minute, apoi se toarnă într-un castron și se răcește. Se strecoară printr-o sită fină, strângând fiecare ultimă picătură de lapte și aromă din migdalecu spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Crostini Cu Usturoi, Optional
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Bateți împreună laptele de migdale cu laptele condensat, adăugând câteva picăturide extract de migdale după gust, dacă doriți. Se amestecă într-o mașină de înghețată timp de 15-20 de minute, apoi se îngheață.Poate fi făcută până la 2 săptămâni înainte.Puneți un castron de servire pentru gheața de migdale încongelator. Aranjați prunele pe o tavă adâncă de copt,tăiată cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Crostini Cu Usturoi, Optional
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă boabele de piper zdrobiteși zahărul demerara și se presară peste prune.Se poate face până la 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Demerara
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
4
Stropiți siropul de arțar deasupra. Puneți sub preîncălzitgrill timp de 6-10 minute până când prunele sunt fragede.Acum termină-l cu stil. În timp ce prunele sunt la grătar, scoateți linguridin gheața de migdale în vasul răcit. reveniți lacongelator până când prunele sunt gata. Aranjați prunelepe un platou și turnați peste siropul din tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Crostini Cu Usturoi, Optional
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se servește cald cu gheață de migdale și migdale fulgi.