Prune Murate
Prunele murate sunt o fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. O porție conține 1624 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $7.39 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, păstăi de cardamom, prune uscate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 46 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Încercați Prune Murate, Prune înmuiate în ceai, și Carne de porc și prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați prunele și oțetul de vin roșu într-o cratiță medie.
Adăugați fâșii de coajă de portocală de sânge și sucați fructele în tigaie.
Adăugați restul ingredientelor și aduceți la foc mic.
Gatiti 15-20 de minute, pana cand prunele s-au umplut si lichidul s-a redus la un sirop subtire.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați prunele să se răcească puțin.
Se pune lingura într-un borcan și se dă la frigider. Prunele murate se vor păstra la frigider până la o lună.