Prune la grătar cu zahăr brun cu Sorbet de lămâie

Prunele la grătar cu zahăr brun cu Sorbet de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 266 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de zahăr brun, prune, sorbet de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bezea de zahăr brun cu prune de vin roșu, Prune fript cu Sorbet de Mango, și Rolling Stones Brown Sugar Cupcake cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Înveliți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar cu aragaz cu spray de gătit și preîncălziți la mediu-înalt.
Într-un castron mic, amestecați împreună untul topit, zahărul brun și scorțișoara.
Periați amestecul pe toată partea de carne a prunelor. Grătați prunele, cu carnea în jos, 5 minute, până se înmoaie.
Serviți prunele cu sorbet de lămâie.
Garnisiți cu arahide confiate și mentă, dacă doriți.