Prune braconate în Sauternes și vanilie
Prunele braconate în Sauternes și vanilie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $4.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 87 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de miere, suc de lămâie, iaurt de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Prune braconate cu vanilie, Prune braconate cu miere-portocală, și Prune Braconate De Golf Cu Jumătate De Lună pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie într-o cratiță, rezervând fasolea pentru o altă utilizare.
Sauternes, și se amestecă bine. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați jumătăți de prune, tăiați părțile în sus, într-un singur strat în cratiță; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute.
Scoateți prunele din cratiță cu o lingură cu fante; puneți deoparte și păstrați la cald.
Amestecul Sauternes la fierbere la foc mediu-mare; gatiti 4 minute sau pana se reduce la 1 cana.
Se ia de pe foc; se amestecă miere și suc de lămâie.
Așezați 2 jumătăți de prune în fiecare dintre cele 4 compoturi de desert; acoperiți fiecare cu aproximativ 1/4 cană
Amestec Sauternes si 1 lingura iaurt.
Garnisiți cu coajă de var, dacă doriți.