Provolone, busuioc și ceapă pe pâine italiană

Provolone, busuioc și ceapă pe pâine italiană
Provolone, busuioc, si ceapa pe pâine italiană ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 266 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 minute. Un amestec de brânză provolone, până la 8 frunze de busuioc, pâine de țară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fleică italiană cu busuioc proaspăt și Provolone, Pâine italiană de carne cu busuioc proaspăt și Provolone, și Cârnați italieni cu Provolone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Periați fiecare felie de pâine cu o cantitate mică de oțet balsamic. Aranjați 2 felii provolone, 2 felii de ceapă și 3 până la 4 frunze de busuioc pe jumătate din felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
ProvoloneProvolone
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Se presară cu piper și se acoperă cu provolone rămase și felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
3
Topiți untul într-o tigaie din fontă sau antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați sandvișuri în tigaie și gătiți, apăsând în jos cu spatele spatulei, 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când brânza se topește și pâinea se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de nuci de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateUșor
Gata În9 m.
Porții5
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista