Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten)

Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten)
Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu Florentine de ciocolată neagră (fără gluten) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.67 pe portie. O porție conține 1507 calorii, 18g de proteine, și 90g de grăsime. Un amestec de cardamom, melasă, făină de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Panna Cotta de ciocolată albă cu nucă de cocos cu portocaliu de sânge, Panna cotta de vanilie cu portocaliu caramelizat, și Biscuiți cu cremă de cireșe-portocale cu sos de caramel de portocale de sânge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți panna cotta de vanilie punând gelatina pudră într-un castron mic și apoi turnați apa rece peste ea pentru a o lăsa să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați laptele, smântâna, zahărul și extractul de vanilie într-o tigaie medie. Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele din păstăi în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Puneți păstăia răzuită în lapte. Gatiti laptele pe mediu pana cand zaharul s-a dizolvat si incep sa se formeze bule mici pe laturile tigaiei. Nu lăsați laptele să fiarbă. Opriți focul și adăugați gelatina. Se amestecă pentru a dizolva gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți păstăia de fasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
5
Se toarnă în forme sau pahare și se răcește până se fixează, aproximativ 6-8 ore sau peste noapte.

Ingrediente

0cp. legume (de exemplu, spanac)toate condimentetoate condimente50ardei habenero1/4 cană de suc de portocale din sânge1/4 cană de suc de portocale din sânge1(vinete)Zest de portocale de sângeZest de portocale de sânge150ardei habenero1/2 cană + 3 linguri unt nesărat1/2 cană + 3 linguri unt nesărat1cp. legume (de exemplu, spanac)1 lingură miere, plus suplimentar pentru stropire1 lingură miere, plus suplimentar pentru stropire2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsirop de porumb ușorsirop de porumb ușor113ardei habenerociocolata neagraciocolata neagra18ardei habenerolinguri făină de in de aurlinguri făină de in de aur1Oreos dublu umplutgelatină pudrăgelatină pudră591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură zahăr alb granulat1 lingură zahăr alb granulat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr alb granulatzahăr alb granulat65ardei habenero1/2 cană alune1/2 cană alune2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)150ardei habenero3/4 cană smântână grea3/4 cană smântână grea0cp. legume (de exemplu, spanac)extract de lămâieextract de lămâie591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 căni de făină de grâu4 căni de făină de grâu35ardei habenero1/4 cană făină de ovăz1/4 cană făină de ovăz120ardei habenero1/2 cană ovăz rapid1/2 cană ovăz rapid1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de portocale proaspăt storssuc de portocale proaspăt stors0cp. legume (de exemplu, spanac)brânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust30ardei habenerolinguri + 1 linguriță făină de sorglinguri + 1 linguriță făină de sorg30ardei habenerolinguri făină de orez dulcelinguri făină de orez dulce1albusuri pasteurizate (din cutie), la temperatura camereialbusuri pasteurizate (din cutie), la temperatura camerei1cp. legume (de exemplu, spanac)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)1Oreos dublu umplut(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm4cp. legume (de exemplu, spanac)apă receapă rece100ardei habenero1/2 cană lapte integral1/2 cană lapte integral150ardei habenero3/4 cană lapte integral3/4 cană lapte integral
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista