Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten)

Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu Florentine de ciocolată neagră (fără gluten) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.67 pe portie. O porție conține 1507 calorii, 18g de proteine, și 90g de grăsime. Un amestec de cardamom, melasă, făină de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Panna Cotta de ciocolată albă cu nucă de cocos cu portocaliu de sânge, Panna cotta de vanilie cu portocaliu caramelizat, și Biscuiți cu cremă de cireșe-portocale cu sos de caramel de portocale de sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți panna cotta de vanilie punând gelatina pudră într-un castron mic și apoi turnați apa rece peste ea pentru a o lăsa să se înmoaie.
Așezați laptele, smântâna, zahărul și extractul de vanilie într-o tigaie medie. Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele din păstăi în lapte.
Puneți păstăia răzuită în lapte. Gatiti laptele pe mediu pana cand zaharul s-a dizolvat si incep sa se formeze bule mici pe laturile tigaiei. Nu lăsați laptele să fiarbă. Opriți focul și adăugați gelatina. Se amestecă pentru a dizolva gelatina.
Scoateți păstăia de fasole de vanilie.
Se toarnă în forme sau pahare și se răcește până se fixează, aproximativ 6-8 ore sau peste noapte.