Prosecco și parmezan Risotto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Prosecco și parmezan Risotto. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 73 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele necesită bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, coajă de lămâie, brânză parmigiano-reggiano și șalotă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 10%. Rețete similare sunt Risotto Cu Parmezan, Risotto Cu Parmezan, și Risotto Cu Parmezan.
Instrucțiuni
Încălziți o oală sub presiune de 6 litri la foc mediu-mare.
Adăugați unt la aragaz; se învârte până se topește untul.
Adăugați eșalotă; saut 2 minute.
Adăugați usturoi; saut timp de 30 de secunde, amestecând constant.
Adăugați orez; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Adăugați 1/2 cană prosecco; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul este absorbit, amestecand continuu. Se amestecă restul de 1/2 cană prosecco și bulion. Închideți capacul în siguranță; aduceți la presiune ridicată la foc mare. Reglați căldura la mediu sau la nivelul necesar pentru a menține presiunea ridicată; gatiti 8 minute.
Scoateți de pe foc; eliberați presiunea prin orificiul de evacuare a aburului sau puneți aragazul sub apă curentă rece pentru a elibera presiunea.
Scoateți capacul. Radeți 1 3/4 uncii de brânză; se amestecă brânza rasă și ingredientele rămase.
Lăsați să stea 4 minute pentru a se îngroșa. Se rade restul de 1/4 uncie de brânză și se acoperă cu așchii.