Prosciutto și anghinare marinată Involtini
Prosciutto și anghinare marinată Involtini este un fără gluten și primar rețetă cu 24 de porții. O porție conține 68 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, brânză de parmezan, migdale decolorate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Rețete similare sunt Vițel Și Anghinare Involtini, Prosciutto Cu Pepene Marinat, și Anghinare și Prosciutto Panini.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mică.
Adăugați migdalele și gătiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească.
Într-un mini robot de bucătărie, pulsează inimile de anghinare cu migdalele până se toacă fin.
Adăugați crema de brânză, parmezanul și coaja de lămâie și procesați într-o pastă. Condimentează cu sare și piper.
Așezați 3 felii de prosciutto pe o suprafață de lucru, suprapunându-le ușor de-a lungul laturilor. Lingurați 2 linguri de umplutură de anghinare pe capătul scurt și rulați într-un cilindru strâns. Repetați cu prosciutto rămas și umpleți. Tăiați capetele, tăiați-le în sferturi și serviți.
Faceți înainte: rulourile pot fi refrigerate până la 2 zile.