Prosciutto Ravioli

Prosciutto Ravioli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 6 porții cu 594 calorii, 26g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.79 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână sare, brânză ricotta cu lapte, ambalaje wonton și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până wrappers wonton ai putea urma acest curs principal cu Mini plăcinte cu mere în ambalaje Wonton ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ravioli de dovleac cu portocale-ulei de Prosciutto, Prosciutto și Ravioli de ciuperci cu sos de unt rumenit de busuioc, și Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli cu castane și Radicchio) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateți ricotta, spanacul, prosciutto, gălbenușurile de ou, sarea și piperul într-un bol mediu pentru a amesteca.
Așezați 1 lingură de umplutură de ricotta în centrul unui înveliș wonton.
Periați ușor marginea ambalajului cu apă. Îndoiți ambalajul în jumătate, închizând complet umplutura și formând un triunghi. Prindeți marginile pentru a sigila.
Transferați ravioli pe foi de copt. Repetați cu umplutura și ambalajele rămase. (Poate fi pregătit până la 2 ore înainte; acoperiți și refrigerați.)
Topiți untul într-o tigaie mică grea la foc mediu.
Adăugați oregano și amestecați 1 minut. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Lucrând în loturi, gătiți ravioli într-o oală mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 4 minute pe lot.
Transferați ravioli într-un castron mare de mică adâncime.
Turnați untul de oregano peste ravioli și aruncați ușor pentru a acoperi.
Presărați pecorino peste ravioli și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Monte Bernardi sa ' eta Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
![Monte Bernardi sa ' Elta Chianti Classico Riserva]()
Monte Bernardi sa ' Elta Chianti Classico Riserva
Roșu roșu în aparență. Aromele sunt tipice soiului: note elegante, fructate, mure, cireșe, violete și mineraleuscat, cald, destul de moale pe palat. Gustos, proaspăt și ușor tanic, cu un finisaj intens și lung.