Prosciutto, pepene galben și Mozzarella

Dacă aveți aproximativ 15 minute pentru a petrece în bucătărie, Prosciutto, pepene galben și Mozzarella ar putea fi o mare fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. O porție conține 54 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella de mărimea cireșelor, frigarui de bambus, baller de pepene galben și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. 1454 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Frigarui de pepene galben, Mozzarella și Prosciutto, Bastoane de pepene galben, prosciutto și mozzarella, și Broșete de pepene galben, Prosciutto și Mozzarella proaspătă.
Instrucțiuni
Tăiați pepenele în jumătate și îndepărtați semințele. Folosind un baller de pepene galben, scoateți pepenele în bile mici.
Așezați bile de pepene galben într-un castron și presărați peste ele suc de lămâie sau lămâie.
Luați o fâșie mică de prosciutto și înfășurați-o în jurul unei bile de pepene galben.
Pătrundeți cu o scobitoare și adăugați o bucată de mozzarella, dacă doriți.
Repetați pentru toate bilele de pepene galben. Aranjați pe un platou.