Prosciutto parmezan și Bruschetta de nuci de pin
Prosciutto parmezan și PIN Bruschetta nuci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 120 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, unt, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sparanghel prăjit cu Prosciutto, nuci de pin și parmezan ras, Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, și treceți Pera învelită cu prosciutto – prosciutto cu parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, cremă untul. Se amestecă în prosciutto, parmezan și piper negru măcinat.
Așezați baghetele pe o foaie de copt medie.
Se încălzește în cuptorul preîncălzit până se prăjește ușor, aproximativ 10 minute.
Întindeți feliile de baghetă cu amestecul de unt. Aranjați pe un platou mare de servire.
Se presară cu nuci de pin.