Prosciutto Parmezan Paste
Pastele Prosciutto parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,13 USD pe porție. O porție conține 947 calorii, 24g de proteine, și 71G de grăsime. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână paste cu papion, parmezan, prosciutto și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Încercați treceți Pera învelită cu prosciutto – prosciutto cu parmezan, Biscuiți Cu Parmezan Prosciutto, și Prosciutto Parmezan Pinwheels pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți până la al dente, aproximativ 8 până la 10 minute; scurgere.
Ungeți ușor o tigaie cu spray de gătit. Gatiti prosciutto-ul in tigaie la foc mediu pana se rumeneste, 3 pana la 5 minute.
Se ia de pe foc, se scurge excesul de grăsime și se pune prosciutto deoparte pe prosoape de hârtie.
Între timp, încălziți smântâna într-o cratiță la foc mediu-mic. Se amestecă încet 1 1/2 cană de parmezan în cantități mici. Când toată brânza a fost topită, amestecați mazărea și prosciutto. Se lasă să se încălzească încă 2 minute.
Se toarnă peste pastele scurse și se aruncă ușor. Se condimentează cu sare după gust și se presară cu 1/2 cană parmezan.