Prosciutto, Mozzarella și Arugula Panini
Rețeta Prosciutto, Mozzarella și Arugula Panini ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 361 calorii, 16g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de rucola ușoară, oțet balsamic, brânză mozzarella parțial degresată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Mozzarella & prosciutto panini, Prosciutto, ciuperci Chanterelle și Mozzarella Panini, și Vinete la grătar, rucola și Mozzarella Panini.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; amestecați bine cu un bici.
Periați părțile tăiate ale pâinii cu vinetă. Aranjați prosciutto și următoarele 3 ingrediente peste jumătatea inferioară a pâinii; înlocuiți jumătatea superioară a pâinii.
Tăiați pâinea în jumătate în cruce și acoperiți cu spray de gătit.
Încălziți o tigaie mare pentru grătar sau o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați jumătăți sandwich în tigaie.
Așezați o tigaie grea deasupra sandvișurilor pentru a le cântări. Gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand painea este prajita si branza se topeste.
Tăiați din nou fiecare sandwich jumătate în jumătate pentru a forma 4 porții egale.
Notă: Focaccia poate fi înlocuită cu ciabatta.
Panini (pah-NEE-nee) se traduce prin "rulouri" sau "pâine mică", dar în Italia, numele este sinonim cu sandvișurile.