Prosciutto di Parma-Quesadilla de piper negru cu ulei de rozmarin

Rețeta Prosciutto di Parma-Quesadilla de piper negru cu ulei de rozmarin se poate face în aproximativ 22 de minute. O porție conține 536 calorii, 19g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Un amestec de parmezan, tortilla de făină, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Încercați Portmonee Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma), Quesadilla de fasole neagră și ardei roșu prăjit, și Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Quesadilla: Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Așezați 8 tortilla pe o foaie de copt unsă.
Întindeți jumătate de brânză, ceapă și piper negru pe fiecare și condimentați după gust cu sare și piper. Stivați pentru a face 2 straturi de strat, acoperiți cu tortilla rămasă și periați blaturile cu ulei și presărați cu o parte din parmezan.
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă și coaceți timp de 5 până la 7 minute sau până când tortilele se rumenesc ușor și brânza s-a topit.
Tăiați în sferturi, acoperiți fiecare sfert cu o felie de prosciutto și stropiți cu uleiul de rozmarin.
Combinați uleiul, rozmarinul, arpagicul și sarea și piperul într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Se strecoară printr-o strecurătoare fină și se păstrează la frigider.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Quesadilla poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăz roșu și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau profunzime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.