Prosciutto De Pui
Prosciutto de pui este o rețetă mediteraneană care servește 6. O porție conține 625 calorii, 41G de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $3.74 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 40 minute. Dacă aveți la îndemână vin, piper, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Simply Recipes are 549 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Încercați treceți Pera învelită cu prosciutto – prosciutto cu parmezan, Piept de pui umplut cu prosciutto și brânză Gruyulucrobre (Cordon Bleu de pui), și Pui, Dovlecei Și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți Cotletele de pui la grosimea de 1/8 inch:
Puneți Cotletele de pui între două foi de folie de plastic sau hârtie de ceară și bateți la o grosime uniformă de aproximativ 1/8 inch.
Se presară cu piper negru proaspăt măcinat.
Prăjiți frunzele de salvie în unt: topiți untul într-o tigaie mare de saut la foc mediu. Odată ce untul începe să spumeze, adăugați frunzele de salvie în tigaie și gătiți-le timp de un minut sau două, întorcându-le la jumătatea gătitului.
Așezați una sau două frunze de salvie prăjite pe fiecare cotlet de pui și înfășurați cu un strat subțire de prosciutto.
Înmuiați cotletele în ou bătut, gătiți în tigaie: pregătiți un castron puțin adânc cu ouăle bătute. Verificați dacă untul spumant din tigaie este auriu și nu este rumenit. (Dacă s-a rumenit prea mult, începeți din nou cu unt nou, topindu-l până se spumează.)
Lucrând în loturi, astfel încât să nu înghesuiți tigaia, înmuiați fiecare cotlet de pui învelit cu prosciutto în ou bătut și așezați-l în tigaie.
Gatiti-le cateva minute pe fiecare parte, pana cand sunt fierte.
Se acoperă cu felie de brânză, apoi se fierbe: Preîncălziți broilerul cuptorului. Aranjați Cotletele de pui pe o foaie de copt și acoperiți fiecare cotlet cu o felie de brânză.
Așezați sub broiler doar până când brânza se topește, aproximativ un minut.
Se toarnă untul din tigaie. Măriți focul la mare și adăugați vinul în tigaie, deglazând tigaia. Se fierbe vinul până se reduce aproape la jumătate.
Adăugați Salvia tocată și gătiți încă un minut. Se amestecă untul răcit.
Se toarnă sosul în jurul cotletelor de pui pentru a servi.