Prosciutto Consommcrox cu rucola și pepene galben

Prosciutto Consommcrox cu rucola și pepene galben
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Prosciutto Consomm cca. cu Arugulan și pepene galben ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,05 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 765 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, pepene galben, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până pepene galben ai putea urma acest curs principal cu Șerbet De Pepene Galben ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de rucola cu pepene galben și Prosciutto, Pizza La Grătar Cu Prosciutto, Pepene Galben, Rucola Și Creme Fraiche, și Prosciutto Consomme cu creveți și șuncă-ouă pocate.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit ascuțit, scoateți pielea din prosciutto și tăiați-o în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați carnea și grăsimea prosciutto în bucăți de 1 inch și măcinați grosier într-o mașină de tocat carne sau tocați grosier într-un robot de bucătărie, pulsând de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
3
Transferați prosciutto-ul măcinat și bucățile de piele într-o oală mare de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați morcovul, ceapa, usturoiul, semințele de fenicul și rozmarinul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când grăsimea este redată, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați apa rece și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până când bulionul este aromat și redus la 10 căni, aproximativ 1 1/2 ore. Se strecoară bulionul într-o oală de supă curată și se dă la frigider până se răcește. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Îndepărtați grăsimea din bulion și aruncați-o. Într-un castron mediu, frământați carnea de porc măcinată cu albușurile și sucul de lămâie și amestecați-o în bulionul rece de prosciutto. Aduceți încet bulionul la foc mic, amestecând continuu până când amestecul de porc se ridică complet la vârf. Se amestecă ușor pentru a disloca orice carne de porc de pe fundul oalei. Se fierbe la foc moderat, netulburat, timp de 15 minute. Folosind un skimmer sau o lingură cu fante, scoateți ușor "pluta" din bulion și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
ProsciuttoProsciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
SkimmerSkimmer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Tapetați o sită cu pânză de brânză. Se strecoară consommul într-o cratiță. Îndepărtați orice grăsime rămasă de pe suprafață. Condimentați consommul cu sare și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Așezați bilele de pepene galben și panglicile de prosciutto în 4 boluri de supă puțin adânci și acoperiți cu rucola. Puneți 1 cană de consomm cald în fiecare castron și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Pepene GalbenPepene Galben
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista