Prosciutto, Bruschetta de roșii și măsline

Prosciutto, Bruschetta de roșii și măsline
Rețeta Prosciutto, Bruschetta de roșii și măsline ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 35 minute. O porție conține 163 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare și piper, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bruschetta De Roșii Și Prosciutto, Bruschetta de roșii, brânză albastră și Prosciutto, și Bruschetta cu roșii prăjite, Ricottan și Prosciutto.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, aruncați roșiile cu usturoiul, busuiocul, măslinele, uleiul de măsline și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați să stea până la suculent, aproximativ 15 minute. Umpleți amestecul de roșii pe pâine prăjită, acoperiți cu feliile de prosciutto și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista