Prosciutto Bas prăjită cu legume de toamnă
Prosciutto Bas prăjită cu legume de toamnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 621 calorii. Pentru $ 5.18 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper kosher, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Legume De Toamnă Prăjite, Legume De Toamnă Prăjite, și Legume De Toamnă Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Pentru legume, așezați dovleceii de butternut, cartofii, păstârnacul și morcovii pe o tigaie de foi și stropiți cu 1/3 cană de ulei de măsline.
Se presară cu 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper și se aruncă împreună.
Se întinde într-un singur strat și se prăjește timp de 30 de minute, întorcându-se o dată în timpul gătitului. După 30 de minute, aruncați cu usturoiul și prăjiți încă 10 minute, până când toate legumele sunt fragede și încep să se rumenească.
Între timp, tapetați o altă tigaie cu folie de aluminiu și așezați un suport de copt deasupra foliei.
Periați fileurile de pește pe ambele părți cu ulei de măsline și condimentați-le liberal cu sare și piper. Înfășurați fiecare file cu o felie de prosciutto pentru a forma o bandă largă în jurul centrului fileului, suprapunând capetele de pe partea pielii. Aranjați fileurile pe raft cu cusătura prosciutto în jos și prăjiți timp de 10 până la 15 minute, până abia fierte.
În timp ce legumele și peștele se prăjesc, topiți untul la foc mediu într-o tigaie de dimensiuni medii.
Adăugați crengutele de rozmarin și gătiți la foc mic până când frunzele de rozmarin sunt crocante și untul începe să se rumenească, aproximativ 5 minute. Aruncați rozmarinul, amestecați sucul de lămâie și dați deoparte.
Pentru a servi, așezați peștele pe un platou sau farfurii individuale, lingurați untul de rozmarin deasupra și înconjurați-l cu legumele.
Garnisiți cu pene de lămâie și serviți fierbinte.