Prosciutto Bas prăjită cu legume de toamnă

Prosciutto Bas prăjită cu legume de toamnă
Prosciutto Bas prăjită cu legume de toamnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 621 calorii. Pentru $ 5.18 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper kosher, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Legume De Toamnă Prăjite, Legume De Toamnă Prăjite, și Legume De Toamnă Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Pentru legume, așezați dovleceii de butternut, cartofii, păstârnacul și morcovii pe o tigaie de foi și stropiți cu 1/3 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PăstârnacPăstârnac
CartofiCartofi
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se presară cu 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper și se aruncă împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
5
Se întinde într-un singur strat și se prăjește timp de 30 de minute, întorcându-se o dată în timpul gătitului. După 30 de minute, aruncați cu usturoiul și prăjiți încă 10 minute, până când toate legumele sunt fragede și încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
Ardei ArbolArdei Arbol
6
Între timp, tapetați o altă tigaie cu folie de aluminiu și așezați un suport de copt deasupra foliei.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Periați fileurile de pește pe ambele părți cu ulei de măsline și condimentați-le liberal cu sare și piper. Înfășurați fiecare file cu o felie de prosciutto pentru a forma o bandă largă în jurul centrului fileului, suprapunând capetele de pe partea pielii. Aranjați fileurile pe raft cu cusătura prosciutto în jos și prăjiți timp de 10 până la 15 minute, până abia fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
File De PeșteFile De Pește
ProsciuttoProsciutto
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FolieFolie
8
În timp ce legumele și peștele se prăjesc, topiți untul la foc mediu într-o tigaie de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UntUnt
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați crengutele de rozmarin și gătiți la foc mic până când frunzele de rozmarin sunt crocante și untul începe să se rumenească, aproximativ 5 minute. Aruncați rozmarinul, amestecați sucul de lămâie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
10
Pentru a servi, așezați peștele pe un platou sau farfurii individuale, lingurați untul de rozmarin deasupra și înconjurați-l cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
RozmarinRozmarin
UntUnt
PeștePește
11
Garnisiți cu pene de lămâie și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista