Propriul tău cârnați de porc amestecat și ouă prăjite

Propriul dvs. cârnați de porc amestecați și ouă prăjite ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 366 calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, fulgi de chile, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ouă scoțiene – ce ar putea bate ouăle fierte prăjite adânc atunci când sunt acoperite cu cârnați, Cârnați-Provolone Cu Ouă Prăjite, și Crupe de cârnați și Cheddar cu ouă prăjite.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți carnea într-un castron mare și amestecați împreună cu mâinile.
Adăugați un vârf bun de sare kosher, fulgii de chile, semințele de fenicul, cayenne, pesmet și parmezan.
Se amestecă pentru a se amesteca și apoi se formează carnea în chiftele mici de 2 inci.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mare. Când uleiul începe să fumeze ușor, opriți focul pentru a evita stropirea și adăugați chiftelele de carne într-un singur strat în tigaie. Aveți grijă ca acestea să fie împrăștiate oarecum, astfel încât să aibă șansa de a se rumeni în loc de abur.
Puneți căldura la loc și rumeniți-le, întorcându-le astfel încât să se rumenească de jur împrejur, 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Atingeți-le pentru a vă asigura că sunt încă fragede și oarecum cedante în centru. Folosiți o lingură cu fante sau o spatulă pentru a le scoate din tigaie.
Transferați prăjiturile pe un platou sau farfurii individuale.
Folosiți un prosop de bucătărie pentru a șterge tigaia, puneți focul pe mediu și adăugați untul. Când începe să se rumenească, crăpați 2 ouă, la distanță, în unt. Coborâți focul, condimentați ușor ouăle cu sare și gătiți 2 până la 3 minute sau mai mult, dacă doriți. Repetați cu ouă suplimentare.
Puneți ouăle pe torturi și serviți imediat.