Proiecte de prăjituri de vacanță: fulgi de zăpadă, triouri Dreidel și ornamente
Proiecte de prăjituri de sărbători: Fulgi de zăpadă, Dreidel Trios și Ornamente este un desert care servește 24. Pentru 55 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 306 calorii, 2 g de proteine și 8 g de grăsimi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, scorțișoară măcinată, zahăr de cofetă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Proiectele de prăjituri de vacanță Gingerbread People: Fulgi de zăpadă albi, Triouri și ornamente Dreidel, Ornamente de prăjituri de sărbători și Ornamente de prăjituri de sărbători fără coacere.
Instrucțiuni
Crema untul intr-un mixer prevazut cu un accesoriu cu paleta (sau folosind un mixer manual) pana se omogenizeaza.
Adăugați zahărul și amestecați.
Adăugați oul și amestecați.
Adăugați melasa și vanilia și amestecați. Cerneți făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, ghimbirul și cuișoarele împreună. Lucrând în loturi și amestecând doar până când se combină după fiecare adăugare, adăugați ingredientele uscate la amestecul de unt și zahăr. Se modelează aluatul într-un disc gros, se înfășoară în hârtie cerată și se dă la frigider pentru 1 până la 2 ore.
Încinge cuptorul la 350 de grade F. Unge 1 sau 2 tavi. Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul cu o grosime de 1/4 inch.
Se amestecă zahărul de cofetă, laptele și vanilia până la omogenizare.
Folosiți un tăietor de prăjituri în formă de fulg de zăpadă pentru a tăia fursecurile, rulând resturile după cum este necesar. Dacă intenționați să atârnați prăjiturile, utilizați o scobitoare pentru a face găurile în aluat cu o lățime de aproximativ 1/8 inch, ținând cont că găurile se vor micșora pe măsură ce prăjiturile se coace.
Coaceți până la fermitate, 12 până la 15 minute, și lăsați să se răcească pe tavă. Folosind doar glazură albă și o pungă de patiserie prevăzută cu cel mai mic vârf simplu, trageți linii subțiri din centrul prăjiturii spre puncte, ca niște spițe ale unei roți. Conectați spițele cu linii subțiri între ele, făcând un efect de pânză de păianjen pentru a-l face să arate ca un fulg de zăpadă.
Lăsați glazura să se întărească înainte de a înfila fursecurile pe sârmă, sfoară sau fire pentru agățat.
Folosiți un tăietor de prăjituri dreidel și tăiați 3 fursecuri.
Așezați 1 pe o tavă unsă cu unt. Răsfând în unghi, cu mânerele suprapuse în partea de sus, așezați încă 2 dreidel lângă primul (va arăta ca un efect de păpușă de hârtie). Mânerul are acum 3 straturi grosime; apăsați ușor pe ea pentru a o subțire puțin și a o face mai mare. Repetați cu aluatul rămas, rulând din nou resturile după cum este necesar. Dacă intenționați să atârnați prăjiturile, utilizați o scobitoare pentru a face o gaură în mâner de aproximativ 1/8 inch lățime, ținând cont că orificiul se va micșora pe măsură ce prăjiturile se coace.
Coaceți până la fermitate, 12 până la 15 minute, și lăsați să se răcească pe tavă. Colorează o parte din glazură albastră cu colorant alimentar sau folosește împreună zahăr de culoare albastră și glazură albă. Folosind o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu, plasați litere ebraice sau stelele lui David pe chipul prăjiturii.
Presărați zahărul pe glazură în timp ce glazura este încă umedă.
Lăsați glazura să se întărească înainte de a înfila biscuiții pe sârmă, sfoară sau fire pentru agățat.
Utilizați orice tăietor de prăjituri cu tematică de sărbătoare pentru a tăia fursecurile, rulând resturile după cum este necesar. Dacă intenționați să atârnați prăjiturile, folosiți o scobitoare pentru a face găuri în aluat de aproximativ 1/8 inch lățime, ținând cont de faptul că găurile se vor micșora pe măsură ce prăjiturile se coace.
Coaceți până la fermitate, 12 până la 15 minute, și lăsați să se răcească pe tavă. Între timp, colorează o parte din glazură în culori festive cu colorant alimentar sau folosește zaharuri colorate. Folosind o pungă de patiserie prevăzută cu cel mai mic vârf simplu, plasați câteva chenare colorate și decorațiuni pe fursecuri. Când este setat, adăugați mai multe linii de glazură în alb.
Lăsați glazura să se întărească înainte de a înfila biscuiții pe sârmă, sfoară sau fire pentru agățat.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "