Profiterole cu frisca de cafea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Profiterole cu frișcă de cafea. Această rețetă face 2 porții cu 567 calorii, 14g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr, topping de fudge și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Profiterole cu înghețată de cafea, Profiterole Cu Înghețată De Cafea Și Sos De Ciocolată, și Profiterole Cu Frisca De Ciocolata Si Sos De Ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Se amestecă împreună făina și zahărul.
Aduceți untul și 3/4 cană de apă la fierbere într-un 3-qt. cratiță la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Scoateți imediat de pe foc și amestecați rapid amestecul de făină dintr-o dată. Bateți cu o lingură de lemn până când amestecul este neted și lasă părțile laterale ale tigaiei, formând o bilă de aluat. Adăugați treptat ouăle, bătând până când amestecul este neted și lucios.
Aruncați aluatul cu linguri rotunjite pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când se umflă și se rumenesc.
Scoateți din cuptor într-o grătar. Pierceți 1 parte a fiecărui puf de cremă cu un cuțit pentru a permite aburului să scape. Se răcește complet pe foaia de copt (aproximativ 20 de minute).
Tăiați fiecare puf de cremă pe jumătate orizontal. Dollop cafea frisca pe jumătățile de jos; sus cu jumătățile rămase. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Stropiți cu topping de fudge fierbinte chiar înainte de servire.
Încercați această răsucire!
Profiterole cu înghețată de cafea: înlocuiți 1 1/2 căni de înghețată de cafea cu frișcă de cafea.