Profiterole cu frisca de cafea

Profiterole cu frisca de cafea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Profiterole cu frișcă de cafea. Această rețetă face 2 porții cu 567 calorii, 14g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr, topping de fudge și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Profiterole cu înghețată de cafea, Profiterole Cu Înghețată De Cafea Și Sos De Ciocolată, și Profiterole Cu Frisca De Ciocolata Si Sos De Ciocolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună făina și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
3
Aduceți untul și 3/4 cană de apă la fierbere într-un 3-qt. cratiță la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Scoateți imediat de pe foc și amestecați rapid amestecul de făină dintr-o dată. Bateți cu o lingură de lemn până când amestecul este neted și lasă părțile laterale ale tigaiei, formând o bilă de aluat. Adăugați treptat ouăle, bătând până când amestecul este neted și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
4
Aruncați aluatul cu linguri rotunjite pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când se umflă și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor într-o grătar. Pierceți 1 parte a fiecărui puf de cremă cu un cuțit pentru a permite aburului să scape. Se răcește complet pe foaia de copt (aproximativ 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
CuptorCuptor
7
Tăiați fiecare puf de cremă pe jumătate orizontal. Dollop cafea frisca pe jumătățile de jos; sus cu jumătățile rămase. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CafeaCafea
CremăCremă
8
Stropiți cu topping de fudge fierbinte chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
9
Încercați această răsucire!
10
Profiterole cu înghețată de cafea: înlocuiți 1 1/2 căni de înghețată de cafea cu frișcă de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Cafeaînghețată De Cafea
FrișcăFrișcă
CafeaCafea
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista