Produse De Patiserie De Bază
Patiseria de bază ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 114 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 7 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână făină, sare, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 13%. Încercați Crema De Patiserie De Bază # 2 — Aceasta Ar Putea Fi"Cea", Cremă De Bază De Patiserie Cu Vanilie, și Torturi de patiserie cu puf (rețetă de bază, adaptabilă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina și sarea într-un bol mic de amestecare; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Se presară apă uniform pe suprafața amestecului de făină; se amestecă cu o furculiță până când ingredientele uscate sunt umezite. Formați aluatul într-o bilă; rece. Utilizați conform instrucțiunilor din rețeta dorită.
Combinați făina și sarea într-un bol mic de amestecare; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Se presară apă rece uniform pe suprafața amestecului de făină. Se amestecă cu o furculiță până când ingredientele uscate sunt umezite, având grijă să nu se amestece prea mult.
Formați aluatul într-o bilă. Acoperiți și răciți,
Așezați aluatul în centrul unei suprafețe ușor făinoase sau a unei cârpe de patiserie. Folosind un sucitor cu făină, rulați aluatul cu lovituri ușoare chiar de la centrul aluatului până la margine.
Rotiți într-un cerc gros de 1/8 inch.
Rulați produse de patiserie pe sucitor. Desfaceți patiseria într-o placă de plăcintă de 9 inci, având grijă să nu întindeți patiseria
Folosind un cuțit ascuțit sau foarfece de bucătărie, tăiați patiseria la 1/2 inch dincolo de marginea plăcii de plăcintă. Îndoiți sub 1/2 inch de patiserie pentru a întări marginea. Apăsați aluatul cu degetele la marginea flautului.
Pentru a coace o coajă de patiserie fără umplutură: înțepați fundul și părțile laterale ale cochiliei de patiserie cu dinți de furculiță. Pentru a coace o coajă de patiserie cu umplutură: nu înțepați coaja de patiserie înainte de umplere.