Produse de patiserie cu praz, brânză și cartofi
Prazul, brânza și pastele de cartofi necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 450 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 287 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. Dacă aveți la îndemână brânză g/ welsh Caerphilly, buton de unt, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Paste de Crab și praz, Gatiti cartea: paste de pui si praz, și Tortilla cu brânză, praz și cartofi.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita, sarata timp de 5-8 minute pana se inmoaie, dar pastrandu-si forma. Între timp, topiți untul într-o cratiță mare.
Adăugați prazul și cimbru și înmuiați timp de 10-12 minute.
Scurgeți cartofii și adăugați la Praz cu muștarul și o mulțime de condimente. Se amestecă crema și se lasă să se răcească puțin.
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Pe o suprafață făinoasă, întindeți patiseria la grosimea unei monede de 1. Folosiți o placă laterală sau un castron ca șablon pentru a decupa cercuri de 6 x 15 cm.
Se amestecă brânza cu amestecul de praz și se îngrămădește o movilă din amestec pe centrul fiecărui cerc de patiserie.
Periați marginile cu puțin ou, apoi aduceți marginile împreună și sertizați cu degetele pentru a sigila.
Așezați pastele pe o tavă tapetată cu pergament de copt, periați cu oul rămas și coaceți timp de 40-45 de minute până se rumenesc.
Se servește cald sau se lasă să se răcească.