Produse de patiserie cu migdale și miere cu cremă de portocale
Nevoie de o garnitură lacto ovo vegetariană? Produsele de patiserie cu migdale și miere cu cremă de portocale ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 334 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați zahăr glazură, zahăr glazură, miere limpede și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Tarta de miere-migdale cu Mascarpone portocaliu, Tort de migdale cu miere cu zmeură, portocale și fistic, și Produse de patiserie cu migdale și gem sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți deoparte un sfert din migdale.
Puneți restul într-un robot de bucătărie cu zahărul glazurat, jumătate din unt, apă de floare de portocal, scorțișoară și gălbenuș de ou. Whizz la o pastă.
Răzuiți într-un castron și amestecați majoritatea nucilor tocate rămase.
Desfaceți câte o foaie de patiserie brik, periați peste tot cu unt topit și înjumătățiți în 2 semicercuri. Formați 1 lingură de amestec de nuci pentru a arăta ca o formă subțire de pană de-a lungul jumătății marginii de patiserie pe care tocmai ați tăiat-o (lăsând marginea de 2,5 cm pe partea rotunjită), așa că se pare că tăiați semicercul de patiserie în bucăți ca un tort.
Rulați ca un con de patiserie, sigilând amestecul de nuci în interior, apoi periați peste tot cu mai mult unt și pliați peste capătul deschis și larg pentru a sigila. Așezați-vă pe o tavă de copt, închideți clapeta în jos pentru a o ajuta să rămână închisă și repetați până când amestecul de nuci este epuizat. Acoperiți cu folie alimentară și răciți. Puneți coaja, iaurtul, smântâna și zahărul glazurat într-un bol de amestecare. Acoperiți și răciți.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz 6, puneți produsele de patiserie și coaceți timp de 15 minute până devin aurii și crocante. Chiar înainte de a fi gata, bateți împreună amestecul de iaurt până se îngroașă. Puneți produse de patiserie pe un vas de servit, stropiți cu miere și împrăștiați cu nucile rămase.
Se servește cu crema de portocale și portocala cu miere și grapefruit (vezi 'merge bine cu').