Produse De Patiserie Cu Fulgi De Unt
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Patiseria cu fulgi de unt ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 15. O porție conține 130 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, făină, apă rece ca gheața și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Unt Fulgi, Aluat De Plăcintă Cu Fulgi, și Tarta cu capsuni cu patiserie Fulgioasa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați făina și sarea într-un robot de bucătărie de 3 sau 4 ori sau până se combină.
Adăugați unt și pulsați de 5 sau 6 ori sau până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Cu procesorul în funcțiune, adăugați treptat 1/4 cană de apă rece ca gheața și procesați doar până când aluatul formează o bilă și se îndepărtează de părțile laterale ale bolului, adăugând până la 1/4 cană mai multă apă rece ca gheața, dacă este necesar.
Formați ușor aluatul într-un disc plat; înfășurați în folie de plastic și răciți 1 oră până la 2 zile.
Preîncălziți cuptorul la 40
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci (aproximativ 1/8 inch grosime) pe o suprafață ușor făinată. Se potrivește într-o tigaie rotundă de 9 inci ușor unsă, cu fundul detașabil, presând aluatul pe părțile inferioare și în sus în marginile canelate.
Tapetați aluatul cu hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute.
Îndepărtați greutățile și hârtia pergament și coaceți încă 15 până la 20 de minute sau până când fundul este auriu.
Transferați pe un suport de sârmă. Se răcește complet (aproximativ 30 de minute).