Produse De Patiserie Cu Ciuperci Sălbatice
Foietajul cu ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul crustei. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 104 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 36. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 10 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sare și piper, parmezan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Rago De Ciuperci Sălbatice În Coji De Foietaj, Cheesy Mushroom Puff Patiserie Bites, și Triunghiuri de patiserie cu puf de ciuperci Ivo.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă; gătiți și amestecați până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-scăzut și adăugați ciuperci. Gatiti si amestecati pana cand ciupercile se reduc la jumatate, aproximativ 15 minute. Se amestecă usturoiul prăjit, parmezanul și cimbrul. Condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă crema.
Se ia de pe foc și se lasă amestecul de ciuperci să se răcească. Se va îngroșa pe măsură ce se răcește.
Desfaceți foaia de patiserie pe suprafața făinoasă și rotiți ușor într-un pătrat de 12 x 15 inch.
Tăiați în optsprezece pătrate de 3 inch.
Așezați o linguriță de umplutură de ciuperci în centrul fiecărui pătrat. Îndoiți patiseria peste umplutură pentru a forma un triunghi. Prindeți marginile ferm împreună cu o furculiță pentru a sigila.
Coaceți 12 până la 16 minute sau până se rumenesc.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.