Produse De Patiserie Cu Ciuperci Sălbatice

Produse De Patiserie Cu Ciuperci Sălbatice
Foietajul cu ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul crustei. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 104 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 36. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 10 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sare și piper, parmezan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Rago De Ciuperci Sălbatice În Coji De Foietaj, Cheesy Mushroom Puff Patiserie Bites, și Triunghiuri de patiserie cu puf de ciuperci Ivo.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați șalotă; gătiți și amestecați până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la mediu-scăzut și adăugați ciuperci. Gatiti si amestecati pana cand ciupercile se reduc la jumatate, aproximativ 15 minute. Se amestecă usturoiul prăjit, parmezanul și cimbrul. Condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Se ia de pe foc și se lasă amestecul de ciuperci să se răcească. Se va îngroșa pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Desfaceți foaia de patiserie pe suprafața făinoasă și rotiți ușor într-un pătrat de 12 x 15 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Tăiați în optsprezece pătrate de 3 inch.
7
Așezați o linguriță de umplutură de ciuperci în centrul fiecărui pătrat. Îndoiți patiseria peste umplutură pentru a forma un triunghi. Prindeți marginile ferm împreună cu o furculiță pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8
Coaceți 12 până la 16 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista