Boston Bluefish & Faux Taters / conopida necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1074 calorii, 93G de proteine, și 68G de grăsime. Pentru $7.59 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. Un amestec de file de pește albastru boston, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 82%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Boston Blue Fish & Faux Taters / Conopidă., Boston Bluefish cu spanac și supă, și Faux-Tatoes / Conopidă.
Instrucțiuni
1
Pește.Preîncălziți cuptorul conform pachetului.întindeți untul uniform peste peștele albastru congelat.se toarnă uniform lămâie peste unt.se presară cu piper de lămâie(îmi plac mult).presărați uniform mărarul tăiat peste ardeiul de lămâie.coaceți neacoperit timp de 35 de minute (sau conform pachetului). Untul și sucul de lămâie pătrund în pește în timp ce gătesc luând toate condimentele cu el - nu săriți peste unt etapa de pește - este necesar.FALS TATERS.aduceți conopida la fierbere și continuați să fierbeți timp de 10 - 15 minute (cu cât este mai moale, cu atât mai bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Conopidă
Suc De Lămâie
Pește Albastru
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Lămâie
Mărar
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scurgeți toată apa.mash împreună cu crema de brânză sare și piper.se amestecă ceapa verde tăiată la sfârșit pentru un plus de aromă și culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cremă De Brânză
Ceapa Verde
Apă
3
Serviți cu o altă legumă pe lateral-sau așa cum este.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.