Produse de panificatie si panificatie

Produse de panificatie si panificatie
Boston Bluefish & Faux Taters / conopida necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1074 calorii, 93G de proteine, și 68G de grăsime. Pentru $7.59 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. Un amestec de file de pește albastru boston, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 82%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Boston Blue Fish & Faux Taters / Conopidă., Boston Bluefish cu spanac și supă, și Faux-Tatoes / Conopidă.

Instrucțiuni

1
Pește.Preîncălziți cuptorul conform pachetului.întindeți untul uniform peste peștele albastru congelat.se toarnă uniform lămâie peste unt.se presară cu piper de lămâie(îmi plac mult).presărați uniform mărarul tăiat peste ardeiul de lămâie.coaceți neacoperit timp de 35 de minute (sau conform pachetului). Untul și sucul de lămâie pătrund în pește în timp ce gătesc luând toate condimentele cu el - nu săriți peste unt etapa de pește - este necesar.FALS TATERS.aduceți conopida la fierbere și continuați să fierbeți timp de 10 - 15 minute (cu cât este mai moale, cu atât mai bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
ConopidăConopidă
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pește AlbastruPește Albastru
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
LămâieLămâie
MărarMărar
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scurgeți toată apa.mash împreună cu crema de brânză sare și piper.se amestecă ceapa verde tăiată la sfârșit pentru un plus de aromă și culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Ceapa VerdeCeapa Verde
ApăApă
3
Serviți cu o altă legumă pe lateral-sau așa cum este.

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții1
Scor De Sănătate67
Revista