Procrastinare Picadillo

Procrastinare Picadillo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Procrastination Picadillo. Această rețetă servește 6 și costă 3,74 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 387 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ceapă, stafide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Chorizo și carne de vită Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), Picadillo, și Picadillo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa, usturoiul și frunzele de dafin; saut până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
3
Adăugați curcan; saut până la fiert, despărțindu-se în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4
Scurgere.
5
Adăugați toate ingredientele rămase. Se fierbe la foc mic până se îngroașă picadillo, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
6
Serviți cald peste orez galben (și cu fasole neagră, dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Comerciantul Lui Joe)(Comerciantul Lui Joe)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista