Primăvară (?) Gătit Cu Ierburi
Primăvară (?) Gătitul cu ierburi este un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, felul principal. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 490 calorii, 25g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Primăvară. Dacă aveți muștar, vin, tarhon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Legume De Primăvară Prăjite Cu Ierburi, Paste de mazăre, sparanghel și ierburi de primăvară, și Friptură de miel cu firimituri de ierburi de primăvară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Așezați filetul de somon într-un vas mare de copt din sticlă și presărați cu 1/3 din tarhon.
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Acoperiți bine cu folie și coaceți până abia fierte, aproximativ 20-30 de minute, în funcție de grosime. În timp ce somonul gătește, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați șalotă și sotati până abia se înmoaie; nu-i lăsați să se caramelizeze. Deglazați tigaia cu vin alb și fierbeți până se reduce ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați muștar și smântână grea și aduceți la foc mic; gatiti aproximativ 2 minute. Chiar înainte de servire, adăugați tarhonul rămas, apoi bateți în unt câte 1 lingură până se încorporează în sos. Condimentează cu sare și piper după gust. Puneți o parte din sos peste o bucată de somon și serviți imediat.