Prime Rib Roast
Prime Rib Roast ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 167g de proteine, 340g de grăsime, și un total de 3925 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 3 și costă $ 26.05 pe portie. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de marmeladă de portocale, zahăr brun, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Prime Rib Roast, Prime Rib Roast, și Prime Rib Roast.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună ghimbirul, marmelada, usturoiul, sosul de soia, zahărul brun, sosul fierbinte și muștarul. Se amestecă berea. Înțepați găurile peste toată friptura cu o furculiță cu 2 vârfuri.
Se toarnă marinada peste friptură. Acoperiți și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore, bătând cel puțin de două ori.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Puneți friptura pe un raft într-o tigaie.
Se toarnă aproximativ 1 cană de marinată în tigaia de prăjire și se aruncă marinada rămasă.
Se toarnă ulei de măsline peste friptură și se condimentează cu piper negru proaspăt măcinat. Introduceți un termometru de prăjire în mijlocul fripturii, asigurându-vă că termometrul nu atinge niciun os. Acoperiți tigaia de prăjire cu folie de aluminiu și sigilați marginile strâns în jurul tigaiei.
Gatiti friptura timp de 1 ora in cuptorul preincalzit. După prima oră, scoateți folia de aluminiu. Ungeți, reduceți căldura la 325 grade F (165 grade C) și continuați să prăjiți încă 1 oră. Citirea termometrului trebuie să fie de cel puțin 140 grade F (60 grade C) pentru mediu-rare și 170 grade F (76 grade C) pentru bine făcut.
Scoateți tava de prăjire din cuptor, puneți folia de aluminiu peste friptură și lăsați să se odihnească aproximativ 30 de minute înainte de feliere.