Prime Rib cu crustă de ierburi

Prime Rib cu crustă de ierburi
Coastă cu crustă de ierburi este un fel principal care servește 8. Pentru 5,37 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 733 de calorii , 33 g de proteine și 65 g de grăsimi . 77 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru ziua indragostitilor . Mergeți la magazin și luați sare, bulion de vită, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și cetogenă . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72% , ceea ce este bun. Coastă cu crustă de ierburi , coastă cu crustă de ierburi și coastă cu crustă de usturoi și ierburi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pune primele șase ingrediente într-un robot de bucătărie; se acopera si se pulsa pana se toaca marunt.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați ulei, piper și sare; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Frecați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Puneți pe un gratar într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Coaceți, neacoperit, 1-3/4 până la 2-1/4 ore sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rare, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți friptura pe un platou de servire și păstrați-l la cald; se lasa sa stea 15 minute inainte de a taia.
7
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți bulionul și vinul la fiert; gătiți până când lichidul se reduce la 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Se ia de pe foc; se amestecă untul și sarea. felii de friptură; se serveste cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru Prime Rib. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vineyard Pinot Noir de la Clos Pegase Mitsuko, cu un rating de 4,8 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko
Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko
Pinot Noir 2012 are arome profunde ispititoare de cireșe roșii și negre și fructe de olallie, accentuate de ciuperci porcini uscate, ceai pu-erh, mirodenii dulci și fâșii de tămâie de biserică. Vinul este mătăsos și fără sudură în gură, echilibrând carnea cu aciditatea perfectă și o senzație în gură opulentă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista