Prime Rib cu crustă de ierburi
Coastă cu crustă de ierburi este un fel principal care servește 8. Pentru 5,37 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 733 de calorii , 33 g de proteine și 65 g de grăsimi . 77 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru ziua indragostitilor . Mergeți la magazin și luați sare, bulion de vită, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și cetogenă . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72% , ceea ce este bun. Coastă cu crustă de ierburi , coastă cu crustă de ierburi și coastă cu crustă de usturoi și ierburi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350°.
Pune primele șase ingrediente într-un robot de bucătărie; se acopera si se pulsa pana se toaca marunt.
Adăugați ulei, piper și sare; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Frecați peste friptură.
Puneți pe un gratar într-o tigaie mare.
Coaceți, neacoperit, 1-3/4 până la 2-1/4 ore sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rare, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Scoateți friptura pe un platou de servire și păstrați-l la cald; se lasa sa stea 15 minute inainte de a taia.
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți bulionul și vinul la fiert; gătiți până când lichidul se reduce la 1 cană.
Se ia de pe foc; se amestecă untul și sarea. felii de friptură; se serveste cu sos.
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru Prime Rib. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vineyard Pinot Noir de la Clos Pegase Mitsuko, cu un rating de 4,8 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko]()
Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko
Pinot Noir 2012 are arome profunde ispititoare de cireșe roșii și negre și fructe de olallie, accentuate de ciuperci porcini uscate, ceai pu-erh, mirodenii dulci și fâșii de tămâie de biserică. Vinul este mătăsos și fără sudură în gură, echilibrând carnea cu aciditatea perfectă și o senzație în gură opulentă.