Prim coaste de pește-spadă
Prim coaste de pește-spadă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 359 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru $ 6.12 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Dacă aveți boabe de piper, cotlet de pește-spadă tăiat în centru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prim Rib, Prim Rib, și Prim Rib.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Setați un raft în interiorul unei foi de copt.
Condimentați peștele-spadă cu sare de mare și frecați condimentele de fenicul, apăsând condimentele în carne. Legați peștele-spadă în cruce în 3 locuri distanțate uniform (nu este imperativ, dar se va menține puțin mai ușor).
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie de 12 inci la foc mediu. Se rumenesc peștele-spadă pe toate părțile, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute în total.
Așezați peștele-spadă pe raft în interiorul foii de copt și prăjiți până când temperatura internă atinge 120 de grade F Sau aproximativ 30 de minute. Lăsați peștele să se odihnească la temperatura camerei timp de 10 minute înainte de sculptură.
Tăiați șirurile pentru a le îndepărta și sculptați peștele-spadă transversal în felii de 1/2 inci.
Puneți semințele de fenicul, semințele de coriandru și boabele de piper într-o tigaie grea la foc mediu, aruncând frecvent, astfel încât semințele să se prăjească uniform. Urmăriți cu atenție, deoarece acestea pot arde cu ușurință.
Când este maro deschis și parfumat, turnați semințele pe o farfurie pentru a se răci. Trebuie să fie reci înainte de măcinare, altfel vor guma lamele.
Se toarnă semințele într-un blender și se adaugă sarea. Amestecați cu o pulbere fină, agitând ocazional blenderul pentru a redistribui semințele. Depozitați într-un borcan de sticlă bine închis într-un loc răcoros și uscat sau congelați.