Prim coaste de pește-spadă

Prim coaste de pește-spadă
Prim coaste de pește-spadă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 359 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru $ 6.12 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Dacă aveți boabe de piper, cotlet de pește-spadă tăiat în centru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prim Rib, Prim Rib, și Prim Rib.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Setați un raft în interiorul unei foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Condimentați peștele-spadă cu sare de mare și frecați condimentele de fenicul, apăsând condimentele în carne. Legați peștele-spadă în cruce în 3 locuri distanțate uniform (nu este imperativ, dar se va menține puțin mai ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Pește-spadăPește-spadă
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie de 12 inci la foc mediu. Se rumenesc peștele-spadă pe toate părțile, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pește-spadăPește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați peștele-spadă pe raft în interiorul foii de copt și prăjiți până când temperatura internă atinge 120 de grade F Sau aproximativ 30 de minute. Lăsați peștele să se odihnească la temperatura camerei timp de 10 minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Tăiați șirurile pentru a le îndepărta și sculptați peștele-spadă transversal în felii de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
7
Puneți semințele de fenicul, semințele de coriandru și boabele de piper într-o tigaie grea la foc mediu, aruncând frecvent, astfel încât semințele să se prăjească uniform. Urmăriți cu atenție, deoarece acestea pot arde cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Când este maro deschis și parfumat, turnați semințele pe o farfurie pentru a se răci. Trebuie să fie reci înainte de măcinare, altfel vor guma lamele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
9
Se toarnă semințele într-un blender și se adaugă sarea. Amestecați cu o pulbere fină, agitând ocazional blenderul pentru a redistribui semințele. Depozitați într-un borcan de sticlă bine închis într-un loc răcoros și uscat sau congelați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Revista