Presto Beef Stew

Presto Beef Stew
Presto Beef Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 6,17 USD pe porție. O porție conține 540 calorii, 57G de proteine, și 25g de grăsime. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 147 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți apă, unt, ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Presto Pesto, Presto Paste, și Sos Presto Marinara.

Instrucțiuni

1
Coaceți biscuiții conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Între timp, într-o cratiță mare la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați ciuperci; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Se taie carnea de vită cu două furculițe; se adaugă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
5
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în tocană. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
6
Împărțiți tocană între două boluri; acoperiți fiecare cu un biscuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană de vită. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este colecția lui Yalumba Samuel Shiraz. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Colecția lui Yalumba Samuel Shiraz
Colecția lui Yalumba Samuel Shiraz
Un Shiraz Barossa moreish care este abordabil, corpolent și cărnos. Adânc și plin de arome de fructe întunecate, condimente roșii, anason și cireșe coapte, Palatul curge cu o textură uniformă spre un finisaj moale.Bucurați-vă cu cartofi dulci și burgeri de fasole neagră sau o friptură de miel cu toate garniturile.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate31
Revista