Prepeliță învelită cu slănină umplută cu brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați prepelițele învelite cu slănină umplute cu brânză de capră. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $3.67 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 603 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Curmale învelite cu slănină umplute cu brânză de capră, Aperitiv De Jalapeno Învelit Cu Slănină Umplută Cu Brânză De Capră, și Remix: pui învelit cu slănină umplut cu brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați fiecare prepeliță în interior și în exterior cu sare și piper.
Transferați în 1 până la 2 boluri mari, adăugați ulei, cimbru și usturoi și aruncați pentru a combina. La frigider, acoperit, cel puțin 1 oră și până la 48 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Scoateți 1 prepeliță din marinată. Umpleți cavitatea cu 1 uncie de brânză de capră și 1 crenguță de rozmarin și legați picioarele împreună cu șnurul de bucătărie. Înfășurați 1 fâșie de slănină în jurul sânului și transferați prepelița, cu pieptul în sus, pe foaia de copt cu margini. Repetați cu prepelița rămasă, folosind 2 până la 3 foi de copt. Prăjiți până la fiert (tăiați în coapsa interioară; carnea va fi în continuare ușor roz), aproximativ 15 minute.
Dacă preferați, prepelița poate fi mai degrabă la grătar decât prăjită. Pentru a evita apariția de picături de grăsime, gătiți slănina separat și umpleți-o în cavitatea fiecărei păsări împreună cu brânza.