Prepelița glazurată cu smochine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 7,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 571 calorii, 44G de proteine, și 35g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, smochine, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, Prepeliță glazurată cu smochine și balsamice, și Prepeliță glazurată cu miere cu salată Waldorf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați 1 cană bulion de pui. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se răcește 5 minute. Procesați amestecul într-un robot de bucătărie 1 minut sau până la piure. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Truss fiecare prepeliță cu șir grele sau prin introducerea unui pick de lemn prin capătul de un picior, vârful de sân, și sfârșitul alte picior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prepeliță
4
Presărați prepelița cu 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Prepeliță
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la cald. Se prăjește prepelița, în loturi, 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prepeliță
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Așezați prepelița, cu pieptul în sus, pe o foaie de copt sau o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Ungeți cu 1/3 cană piure de smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
8
Coaceți, neacoperit, la 475 timp de 15 până la 16 minute sau până la auriu. Aranjați prepelița pe un platou, îndepărtați șirul sau murăturile și acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Combinați piureul de smochine rămas, 2 căni de bulion, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-o cratiță. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
10
Turnați amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un bol, aruncând solidele. Întoarceți sosul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Combinați amidonul de porumb și apa, amestecând până se omogenizează. Se amestecă în sos; gatiti la foc mediu pana cand sosul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Serviți sosul cu prepeliță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prepeliță
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
13
*Dacă nu găsiți prepeliță, folosiți 6 jumătăți mari de piept de pui dezosate, fără piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Dezosate De Piept De Pui
Prepeliță
14
Se presară cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
15
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, conform indicațiilor de mai sus. Pui brun în ulei fierbinte pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
16
Așezați puiul pe o foaie de copt; periați cu 1/3 cană piure de smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
17
Coaceți, neacoperit, la 475 timp de 15 până la 20 de minute sau până când puiul este gata.