Prepeliță Glazurată Cu Smochine

Prepeliță Glazurată Cu Smochine
Prepelița glazurată cu smochine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 7,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 571 calorii, 44G de proteine, și 35g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, smochine, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, Prepeliță glazurată cu smochine și balsamice, și Prepeliță glazurată cu miere cu salată Waldorf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați 1 cană bulion de pui. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se răcește 5 minute. Procesați amestecul într-un robot de bucătărie 1 minut sau până la piure. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Truss fiecare prepeliță cu șir grele sau prin introducerea unui pick de lemn prin capătul de un picior, vârful de sân, și sfârșitul alte picior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
4
Presărați prepelița cu 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
PrepelițăPrepeliță
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la cald. Se prăjește prepelița, în loturi, 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Așezați prepelița, cu pieptul în sus, pe o foaie de copt sau o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Ungeți cu 1/3 cană piure de smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
8
Coaceți, neacoperit, la 475 timp de 15 până la 16 minute sau până la auriu. Aranjați prepelița pe un platou, îndepărtați șirul sau murăturile și acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Combinați piureul de smochine rămas, 2 căni de bulion, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-o cratiță. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Turnați amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un bol, aruncând solidele. Întoarceți sosul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Combinați amidonul de porumb și apa, amestecând până se omogenizează. Se amestecă în sos; gatiti la foc mediu pana cand sosul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12
Serviți sosul cu prepeliță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
13
*Dacă nu găsiți prepeliță, folosiți 6 jumătăți mari de piept de pui dezosate, fără piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Dezosate De Piept De PuiJumătăți Dezosate De Piept De Pui
PrepelițăPrepeliță
14
Se presară cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
15
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, conform indicațiilor de mai sus. Pui brun în ulei fierbinte pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Așezați puiul pe o foaie de copt; periați cu 1/3 cană piure de smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
17
Coaceți, neacoperit, la 475 timp de 15 până la 20 de minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista