Prepeliță Glazurată Cu Smochine

Prepeliță Glazurată Cu Smochine
Prepelița glazurată cu smochine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 7,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 571 calorii, 44G de proteine, și 35g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, smochine, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, Prepeliță glazurată cu smochine și balsamice, și Prepeliță glazurată cu miere cu salată Waldorf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente într-o cratiță mică.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați 1 cană bulion de pui. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se răcește 5 minute. Procesați amestecul într-un robot de bucătărie 1 minut sau până la piure. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Truss fiecare prepeliță cu șir grele sau prin introducerea unui pick de lemn prin capătul de un picior, vârful de sân, și sfârșitul alte picior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
4
Presărați prepelița cu 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
PrepelițăPrepeliță
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la cald. Se prăjește prepelița, în loturi, 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați prepelița, cu pieptul în sus, pe o foaie de copt sau o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
7
Ungeți cu 1/3 cană piure de smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
8
Coaceți, neacoperit, la 475 timp de 15 până la 16 minute sau până la auriu. Aranjați prepelița pe un platou, îndepărtați șirul sau murăturile și acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Combinați piureul de smochine rămas, 2 căni de bulion, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-o cratiță. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Turnați amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un bol, aruncând solidele. Întoarceți sosul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Combinați amidonul de porumb și apa, amestecând până se omogenizează. Se amestecă în sos; gatiti la foc mediu pana cand sosul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12
Serviți sosul cu prepeliță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
13
*Dacă nu găsiți prepeliță, folosiți 6 jumătăți mari de piept de pui dezosate, fără piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Dezosate De Piept De PuiJumătăți Dezosate De Piept De Pui
PrepelițăPrepeliță
14
Se presară cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
15
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, conform indicațiilor de mai sus. Pui brun în ulei fierbinte pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Așezați puiul pe o foaie de copt; periați cu 1/3 cană piure de smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
17
Coaceți, neacoperit, la 475 timp de 15 până la 20 de minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista