Tarta cu praz și Bietă Elvețiană este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 384 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați foietaj, piper măcinat, smog elvețian și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Praz Și Swiss Chard Tarta, Tarta cu brânză elvețiană, praz și capră, și Galete De Mămăligă Cu Praz Și Bietă Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Întindeți produse de patiserie pe suprafața de lucru făinată până la un pătrat de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
2
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Trim consola la 1 inch. Îndoiți sub; margini de sertizare. Acoperi; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
3
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați praz și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Cimbru
5
Se presară sare și piper. Acoperi; gatiti pana cand prazul este foarte fraged, dar nu se rumeneste, amestecand des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Praz
6
Adăugați bietă; saut până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
7
Se ia de pe foc; rece.
8
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Bateti crema si urmatoarele 5 ingrediente intr-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Se amestecă amestecul de praz răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
11
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
12
Coaceți tarta 15 minute. Reduceți căldura la 350 km f și coaceți până când umplutura este umflată și doar așezată în centru, cu aproximativ 15 minute mai mult.